Όροι

Facebook
 
Σταματόπουλος | Πανάς
Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Πάτρα - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις


Η επιχείρησή μας “Σταματόπουλος | Πανάς” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε οικίες και επαγγελματικού χώρους στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 10 χρόνια στο χώρο και διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορούμε αναλαμβάνουμε και να φέρουμε σε πέρας παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, θερμοπροσόψεις αλλά και οποιονδήποτε τύπο μόνωσης χρειάζεται ο χώρο σας καθώς και εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας στοχεύοντας πάντα στην πλήρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια η επιχείρησή μας και το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζουν πάντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, παρέχοντάς σας τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
     
     
 
 
 
Μοναδικές & Ποιοτικές Λύσεις

Παρακολουθώντας πιστά όλες τις εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο των ελαιοχρωματισμών, από τα νέα υλικά, μέχρι τις νέες τεχνοτροπίες μπορούμε να σας δώσουμε ουσιαστικές και ξεχωριστές προτάσεις και λύσεις για τον χώρο σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.

Κύριος στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.