ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Facebook
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Σταματόπουλος | Πανάς - Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Πάτρα - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις


Η επιχείρησή μας “Σταματόπουλος | Πανάς” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να ανταπεξέλθει σε πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις, μερεμέτια, σε οικοδομές, οικίες, επαγγελματικούς χώρους κ.τ.λ. παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Διασφαλίζουμε για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα με οργάνωση και ταχύτητα. Προφυλάσσουμε το χώρο σας και τα έπιπλα με χαρτοταινίες και ειδικές μεμβράνες προστασίας ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός. 
 
 
     
     
 
 
 
Με όρεξη για δημιουργία

και απεριόριστη φαντασία το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει το βάψιμο του χώρου σας και να σας προτείνει τα κατάλληλα χρώματα για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο. Όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας χρώματα ή το στυλ που θέλετε να έχει ο χώρος σας εμείς είμαστε εδώ για να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία.

Για όλα τα βαψίματα χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και εργαλεία που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε άριστες επιφάνειες που θα σας εκπλήξουν. 
 
 
     
     
 
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ


Παράλληλα, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε δημιουργώντας εκπληκτικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους τοίχους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία και να σας προτείνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς. Το έμπειρο προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις της αγοράς.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επιτυγχάνουμε μοναδικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.