ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Facebook
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Σταματόπουλος | Πανάς - Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Πάτρα - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις


Η πατητή τσιμεντοκονία είναι το πιο δημοφιλές υλικό εφαρμογής τα τελευταία χρόνια, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, είτε για τους χώρους του σπιτιού σας…και αυτό όχι άδικα!

Έχει ένα απαλό, λείο φινίρισμα, καθιστώντας το ιδανικό για μοντέρνους και λιτούς χώρους. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους των σκληρών επιφανειών όπως δάπεδα, τοίχους, σκάλες, έπιπλα και άλλα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δε χρειάζεται αρθρώσεις ή φλάντζες, ως εκ τούτου, μπορείτε να επιτύχετε συνεχείς επιφάνειες σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως το ξύλο, το μέταλλο, τα κεραμικα κ.α.

Σας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση του χώρου σας, χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος των παραδοσιακών κατασκευαστικών εργασιών. Αποτελεί την πιο σύγχρονη εναλλακτική λύση για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με ταχεία εφαρμογή και εύκολη συντήρηση.
 
 
     
     
 
 
 
Μοναδικές δημιουργίες

Η επιχείρησή μας “Σταματόπουλος | Πανάς” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε για το χώρο σας.

Παράλληλα, μπορούν να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας καλαίσθητο και λειτουργικό, άμεσα και οικονομικά.

Για όλες τις εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
 
     
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.